Vi kender det allesammen. Verden er lukket ned og mange af os sidder og arbejder hjemmefra. Koncerter, festivaler og fester kan synes langt væk. Sådan er det også for et eventbureau som lever af at booke musikere til koncerter. Indkomsten går nærmest i nul og fremtidsudsigterne kan virke mørke.

Men man må holde hovedet oppe. Vi må holde hovedet og modet oppe. På et eller andet tidspunkt begynder det at lysne forude. Varmen vender tilbage og sneen forsvinder, vaccinen får sin virkning og coronaen forsvinder. Indtil da må vi varme os ved de gode minder vi har fra tidligere gode stunder. Stunder med gode venner, lækker musik og bobler i glasset. De stunder kommer igen. Musikken, varmen og det gode selskab kommer igen og vi slipper for at holde os på afstand og holde os tilbage.

Og når den tid kommer, vil vi hos Musicbooking.dk være klar som aldrig før. Vi vil være klar med fede koncerter. Klar til at se folk smile uden at mundbind er i vejen. Klar til at skåle med alle dem vi kender og en masse nye venner. Vi vil være klar til at smide både mundbind og bekymringer og vi vil ikke mindst være klar til jer.

Så glem os ikke, for vi glemmer ikke jer. Vi har stadig koncerter og arrangementer der bare ligger og venter på jer. Følg med på vores facebookside eller kontakt os her