EVENTS

Byfest, foreningsfest eller koncert? Så kan MusicBooking hjælpe jer – vi har stor erfaring.

Book musik til fest & events

Står du og mangler det helt rette musikalske indslag til din fest eller andet event? Hos Musicbooking.dk tilbyder vi en lang række professionelle og populære musikere, der står klar til at sætte gang i din fest. Vi samarbejder med mange forskellige bands og solister, hvilket betyder, at du kan finde det helt perfekte match til både større og mindre fester. Book musik til din byfest, 60’er fest eller til koncerter, hvor du sikrer dine gæster eller publikum en uforglemmelig oplevelse med højt humør og herlig musik.

Vi har stor erfaring med planlægning af mange forskellige typer fester og events. Vi giver en professionel, men personlig rådgivning når du skal planlægge dit kommende arrangement. Har du specifikke krav og idéer, står vi klar til at indfri dine ønsker – ligeledes giver vi en hjælpende hånd og konkret rådgivning, hvis du står og mangler inspiration. Har I datoen, finder vi gerne nogle spændende forslag til dig.

 

Book musik til byfest, foreningsfester & 60’er fest

Vi tilbyder live musik indenfor massevis af genrer, hvis du skal stable en temafest på benene. Et særligt populært musiktema hos os, er 60’er fest, hvor vi samarbejder med flere festbands som udbyder shows udelukkende med 60’er musik. Her kan du booke navne som The Rocking Ghosts, The Spacemakers, Smokie Jam og Night Riders, der alle sætter gang i hver en fest. Derudover hjælper vi også med større events som by- og foreningsfester, hvor musikken ofte er et midtpunkt.

Klik her for at se de artister vi samarbejder med

Kontakt Leif på tlf. 51 24 49 79 – så hjælper han med at finde musik der passer til netop jeres event.

Musik fra 60’erne
The Spacemakers

Jørn Mader & Jørn Bonnesen startede i 1963, hvad der skulle blive et af Danmarks førende pigtrådsorkestre.

60′, 70′, 80′, 90′ og 00′ musik
WITNESS

Witness leverer et top professionelt show med garanti for et fyldt dansegulv.

Musik fra 80’erne
Peder Hansen

Mr. Rock’n’Roll

Skal vi tage en snak om jeres næste event?

Skal musikken ikke være temabundet, men stadigvæk kræver, at musikken passer til begivenheden, så hjælper vi selvfølgelig også. Dette kan være events som produktlanceringer og modeopvisninger, hvor musikgenren skal stemme overens med publikum og lokation. 

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – så kan vi tage en snak om din næste fest, event, koncert, eller hvad du ellers måtte have i tankerne. Sammen kan vi sikre, at du får et brag af en fest!

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ring op

Kontakt os

Skriv en besked herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

åbningstider

Kl. 8:00 til 20:00

Adresse

Remisen 8, 3.sal,
5000, Odense C