FIRMAFESTER

Hos MusicBooking har vi samarbejde med mange spændende og fantastiske bands og solister.

Book musik til firmafest

Book musik til din fest hos os! Til et arrangement som firmafesten, er det essentielt, at musikken spiller. Derfor er det også nødvendigt at overveje det musikalske indslag, der skal leve op til en stor forsamling af forskellige musikpræferencer og meninger. Hos Musicbooking.dk finder vi den perfekte live musik til jeres fest, som hjælper aftenen godt på vej og forhåbentligt sætter gang i dansegulvet.

Vi ved, at firmafester kommer i alle størrelser og variationer og eftersom alle virksomheder er forskellige, skal musikken selvfølgelig også passe helt perfekt til netop jeres medarbejdere. Hos Musicbooking.dk sætter vi os godt ind i jeres behov som virksomhed og planlægger derudfra den perfekte musikløsning til jeres fest. Book live musik såsom festbands og solister til firmafesten, da det skaber en helt unik stemning, hvor der er plads til både at hygge sig og slå sig løs på dansegulvet. Derfor er det også både store, samt mindre virksomheder der har gavn af live musik til deres fester.

Hos os er der mange muligheder

Vi samarbejder med mange forskellige musikere, både bands og solister, hvilket betyder, at vi har mulighed for at finde det helt perfekte match til jeres fest. Om det skal være 60’er eller 80’er musik, nye hits eller måske et hyldesorkester, så kan vi levere det hele. På linket nedenfor kan du finde en masse inspiration og gode idéer til jeres festmusik.

Klik her for at læse mere om nogle af de bands og solister, som vi samarbejder med.

Kontakt Leif på tlf. 51 24 49 79, så hjælper han jer med at finde det musik, der passer til netop jeres fest. 

Musik fra 70’erne
Torben Lendager med band The Roosters

spiller typisk 3 sæt a’ 45 min.

Musik fra 60’erne
Night Riders

Rock’n’roll musik fra 60’erne.

Musik fra 60’erne
SmokieJam

sætter gang i hver en fest.

Skal vi tage en snak om jeres næste firmafest?

Hvis du mangler rådgivning eller gerne vil booke musik til firmafesten, skal du bare udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – så kan vi tage en snak om din næste fest, koncert, eller hvad du ellers måtte have i tankerne. Sammen kan vi sikre, at du får et brag af en fest!

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ring op

Kontakt os

Skriv en besked herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

åbningstider

Kl. 8:00 til 20:00

Adresse

Remisen 8, 3.sal,
5000, Odense C