“Wauuuuu!!!!! Jeg glæææder mig heeeelt vildt til jeg skal spille med min fantastiske Trio, SANNE GRYHOLT TRIO på Kong Volmer torsdag 6. maj kl. 18:00 🎵🎵🎵
Det blir utroligt, super fedt 🤩 det er mega længe siden vi har været ude at spille, og det er aaalt for længe siden vi har været i øvelokalet sammen 😳 Jeg savner det hele BIG TIME”. Sådan lyder det fra Sanne Gryholt der er frontfigur i Sanne Gryholt Trio og vi kunne ikke være mere enige.
Vi begynder at se en ende på restriktionerne og det betyder at vi forhåbentlig snart kan komme til koncert og nyde god musik med venner og familie. Hos Kong Volmer kan du samtidig indtage en lækker middag og på den måde forkæle både ørene og smagsløgene.
Køb billetter på www.billet.dk og læs mere på plakaten herunder. Følg i øvrigt med i, hvad vi ellers laver på vores Facebook