FOXXs 90’er-fest – The ABBA show

Alt i en pakke

FOXX har, ud over et blandet repertoire, et ekstra gear, et show i showet, der tilfører festen lige det ekstra, der sender stemningen helt i top – FOXX-The ABBA show!

FOXX spiller den rock’n’roll, fødder ikke kan stå stille til, de spiller den pop, der vækker søde minder, og de spiller de gode gamle sange, der altid får folk på dansegulvet. Orkesteret spiller de største hits og de bedste sange fra de sidste årtier, fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rocksange.

FOXX-The ABBA show

Med udgangspunkt i en stor kærlighed til discoens svenske mestre har bandet skabt FOXX-The ABBA show med velklingende vokalharmonier, skinnende satin-tøj og 2 dygtige sangerinder med bankende discohjerter. Det er svært at sidde stille, når der gives los fra scenen sammen med de 2 piger, som i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid.

FOXX-The ABBA show byder på et nøje udvalg af de bedste sange fra ABBAs fantastiske bagkatalog, og de bliver præsenteret, som var det nytårsaften 1980 med Dancing Queen, Super Troubers og Man After Midnight (Gimme, Gimme, Gimme).

Til dem, som har oplevet FOXX-The ABBA show før, vil 2022 byde på nye tiltag – både for øjne og øre.