Hos Musicbooking.dk samarbejder vi med flere forskellige solister og bands og kan derfor tilbyde lige den underholdning, som du står og mangler. Et af navnene du finder hos os, er musikeren Troels Trier, som debuterer med sit nye soloshow. Troels er en sand veteran indenfor koncerter og kunst.

Med sit nye show ”Fra Røde Mor til Grøn Far”, giver Troels både koncert og storytelling i sit show på 2 x 45 min. Når du booker Troels, kan du forvente suveræn underholdning med historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender. Ikke nok med, at Troels er stærk i sine koncerter, så brillerer han også med sin kunst.

 

Enestående underholdning til fester og events

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Derfor er du garanteret god musik og festlige indslag med emner, som publikum i 2019 stadigvæk kan forholde sig til. Han kan også med rette kalde sig multikunstner med utallige titler, der fortæller en historie om en travl artist. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Men hvem ved, hvad fremtiden bringer. I de senere år har kunsten fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet. Kunst og koncert er derfor to store nøgleord når man beskriver Troels.

Troels kan ikke benægte at showbusiness trækker, og med soloshowet ”Fra Røde Mor til Grøn Far” er han tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow. Derfor er det endnu engang muligt at booke Troels som underholdning til fester og arrangementer. Her får du en festlig blanding af de mange erfaringer Troels har gjort sig indenfor kunst og koncerter.

Læs Fyens Stiftstidendes artikel om Troels Trier her

For yderligere information omkring booking, kan du kontakte Leif  på tlf. 51 24 49 79 – han står klar til at hjælpe med alle spørgsmål og praktisk information.