Fra Røde Mor til Grøn Far
2 x 45 min.
Det er historiefortælling og sang og musik. Som vi alle kender.

Samt denne aften eller eftermiddag afholder vi udstilling med Troels Triers kunst Som kan købes på dagen ( det er en lille del af Troels Triers kunst der udstilles Men det er det sjove ) Der vil være mulighed for at købe Troels Triers billeder som vi har med Og hvor Troels skriver en lille hilsen.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Men hvem ved, hvad fremtiden bringer!

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Læs Fyens Stifstidende’s artikel om Troels Trier her