Nyheder

Herunder kan du se vores seneste nyheder.

Troels Trier er tilbage med nyt one-man-show

Troels Trier er tilbage med nyt one-man-show

Troels Trier er tilbage med sit nye Zombie Show, hvor han assisteret af sit keyboard og en kuffert fuld af minder opstår fra de døde.

I 2022 gik Troels Trier hen og døde for en stund. Nu vender han stærkt tilbage med sit Zombie Show fyldt med musik, anekdoter og kunstudstilling.

Troels Trier kan opleves med showet fra den 1. september og kan bookes allerede nu via MusicBooking.dk. Kontakt Leif på tlf. 51 24 49 79 eller leif@musicbooking.dk

FOXX – The ABBA show: 80’er og 90’er musik til din næste fest

FOXX – The ABBA show: 80’er og 90’er musik til din næste fest

Hos MusicBooking.dk finder du et bredt udvalg af musikere og bands, som du kan booke til din næste fest eller event. Et af vores populære bands er FOXX Dance Band.

Alt i en pakke
FOXX har, ud over et blandet repertoire, et ekstra gear, et show i showet, der tilfører festen lige det ekstra, der sender stemningen helt i top – FOXX-The ABBA show!

FOXX spiller den rock’n’roll, fødder ikke kan stå stille til, de spiller den pop, der vækker søde minder, og de spiller de gode gamle sange, der altid får folk på dansegulvet. Orkesteret spiller de største hits og de bedste sange fra de sidste årtier, fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rocksange. Du er altså garanteret en fest, og et show du sent glemmer.

FOXX-The ABBA show
Med udgangspunkt i en stor kærlighed til discoens svenske mestre har bandet skabt FOXX-The ABBA show med velklingende vokalharmonier, skinnende satin-tøj og 2 dygtige sangerinder med bankende discohjerter. Det er svært at sidde stille, når der gives los fra scenen sammen med de 2 piger, som i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid.

FOXX-The ABBA show byder på et nøje udvalg af de bedste sange fra ABBAs fantastiske bagkatalog, og de bliver præsenteret, som var det nytårsaften 1980 med sange som Dancing Queen, Super Troubers og Man After Midnight (Gimme, Gimme, Gimme).

Til dem, som har oplevet FOXX-The ABBA show før, vil 2022 byde på nye tiltag – både for øjne og øre.