PRIVATFESTER

Skal du holde fest – så kan MusicBooking hjælpe dig med at finde den helt rette musik!

Book live musik

Vi forstår vigtigheden i det helt rette musikindslag til festen og med en live musikoplevelse, sikrer du en humørfyldt stemning. Book bl.a. et festband til dit arrangement, hvor gæsterne får en komplet oplevelse af artisterne med en intim og munter stemning. Et live band til din fest er altid en sikker vinder, da det skruer op for humøret og ofte også op for dansegulvet.

Book live musik til privatfester

Selv til mindre arrangementer, som f.eks. privatfester, kan det være en god løsning at anskaffe et festband. Som vært behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken, når det kommer til underholdningen. Du slipper for at sidde med diverse playlister og overvejelser om musikgenren. Ofte kan det være vanskeligt at tage højde for gæsternes forskellige ønsker og behov. Booker du et festband, eller anden musik, hjælper vi dig med at vælge den helt rette musikoplevelse til dig og dine gæster.

Hos Musicbooking.dk finder du mange forskellige løsninger indenfor live musik til din fest. Vi har musik til enhver smag og samarbejder med et bredt udvalg af artister. Vores musikudvalg byder på live bands og solister til alle anledninger – book live musik uanset arrangementets størrelse, lokation eller genre.

Klik her for at læse mere om nogle af de solister og bands vi samarbejder med.

Kontakt Leif på knappen herunder, så er han klar til at hjælpe jer med jeres næste fest.

Folkemusik
Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

“Grand old man” i den danske folkemusik og country genre

Garantere glamrock
The Glam

Ægte glamrock fra 70’erne

Musik fra 80’erne
Peder Hansen

Mr. Rock’n’Roll

Skal vi tage en snak om jeres næste privatfest?

Book live bands og solister hos Musicbooking.dk, så er du sikret kvalificeret og personlig rådgivning. Vi bestræber os på, at levere den bedst mulige musikoplevelse til vores kunder og vi sætter os godt ind i dine behov – lige fra størrelsen, lokationen og genren. Vi kan klare fester i alle størrelser, om det så er hjemme hos dig, et telt i haven eller i lejede lokaler!

Er det større arrangementer, som foreningsfester og byfester, så hjælper vi selvfølgelig også – og hvis du bare har brug for gode råd og inspiration, er vi klar til en uforpligtende snak.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – så tager vi en snak om din næste fest, koncert, eller hvad du ellers måtte have i tankerne. Sammen kan vi sikre, at du får et brag af en fest!

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ring op