The Tarantino Twist Show

The Tarantino Twist Show

The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst de mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little Green Bag, Stuck In The Middle With You, Coconut, After Dark, Django , Who Did That To You, Jungle Boogie og mange, mange flere.

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Et sted, hvor du ikke bare kommer for at se et show, men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamrer og tequilaen river i halsen. Hvor der er lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren. Hvor stemningen er høj, moralen er lav og de fremmede i baren er dine nye bedste venner.

Med Tarantino Twist Show får du alt det og mere til. De er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere i verdensklasse. Så glæd dig til de fedeste sange, scener, karakterer og bidende oneliners og dialoger fra dine yndlingsfilm, som du aldrig har fået dem før.

Tarantino Twist Show movie trailer

Tarantino Twist Show North Side 2023