MUSIKKEN

Herunder kan du se alle de bands og solister som vi har et samarbejde med. Kontakt os for at høre mere.

The Scoops

Danmarks bedste Rock ‘n’ Roll band!

 

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50èr numre stadig frem på hitlisterne.

 

Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.

For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet “A little less conversation”, og mange 50’er numre dukker

op og bliver spillet igen og igen på de populære byfester og festivaler.

 

Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

 

I året 1994 blev 50’er showbandet the Scoops dannet med stortalentet Daniel som den unge Elvis.

Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50’er Rock n’ Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag

som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50’erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips – Hound Dog,  kontrabas,

spidse sko – Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt – Tutti Frutti.

 

Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King “Elvis Presley”

benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

 

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock ‘n roll, som de stilrent fremfører med en sådan

entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan.

Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

 

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste Rock n’ Roll showband der ud over at “trykke den af” herhjemme, også

har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.

 

Herhjemme er det i løbet af de sidste mange år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.

Læs mere på hjemmesiden her! 

Troels Trier 

Fra Røde Mor til Grøn Far.
2 x 45 min.

Troels leverer historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender.
Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Læs Fyens Stifstidende’s artikel om Troels Trier her

Torben Lendager med band The Roosters

Torben Lendager var i 70´erne et af de helt store idoler hvor han sammen med Walkers fik mange pige hjerter til at banke. Senere gik han solo men har idag fast samarbejde med Roosters. Tilsammen danner de Torben Lendager & Roosters. Repertoiret består af de gamle hits fra Walkers tiden, hits fra hans egen solo karriere blandet med div cover numre.

Torben Lendager & Roosters spiller til alt: Koncerter, byfester, kræmmermarkeder og privatfester.

The Rocking Ghosts

Dansk pigtrådsgruppe dannet i sommeren 1962 af Svend Bonavent Larsen (dm), Tommy Petersen (org, piano) (begge tidligere Tommy’s Band), Timm Bo Madsen (lead-g) og Jørgen Frederiksen (rhythm-g). I maj 1963 erstattedes Tommy Petersen af Johnny Dyhrberg (el-b) og udvidelse med John Andersen (lead-vo) (ex- The Sundowns).

The Rocking Ghosts vandt i 1964 Københavnsmesterskabet i Pigtrådsmusik i Nora Bio, hvilket førte til en kontrakt med Metronome Records og Jørgen Ingmann som producer. Den instrumentale debutplade var Vilja, Oh Vilja af Franz Léhar.

Det vokale gennembrud kom med The Rocking Ghosts egen Belinda, med hitliste placering i 13 mdr., desuden blev pladen udsendt i mange europæiske lande, samt USA og Japan.

“The Boss” – Tribute to Springsteen

Vi har hermed den store fornøjelse at præsenterer “The Boss” 2.0
“The Boss” er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen.
Nu manifesteret som et af Danmarks bedste “tribute-bands”.
Det nye hold af musikere kan, på et hvert tidspunkt stå selv, men sammen er det fantastisk. Spilleglæden kommer helt ned til bagvæggen.

Klik her for at se et lille mix fra deres koncert på Godset, Kolding 2016 (YouTube)

Et lille udpluk af referencer: Godset – Kolding, Kulturcaf&ecute; Hjørring, Fatter Eskil – Århus, Stejlbjerganlægget – Kolding, Holste-bro Handelsskole, Rosenholm Festival – Hornslet, Stenlille Festival, Nord-Als Musikfestival, Som-mersted Festival, Lidenlund Søfestival – Lemvig, Texas Ranch – Køge, Kielgasten – Holstebro, Kulturhus Ludvig – Sorø, Trekanten I Aalborg, Nordborg Slot, Jelling Festival, Esbjerg Rockfestival, Svendborg Kulturhus.

Shu-bi-dk

SHUBI.DK – Fed rock spillet med tryk på, både for kære Lone og Sand Hans, som får sig en rom & cola (nam nam!) et sted i Danmark… For den røde tråd hele vejen igennem, fra Sorgenfri til Costa Kalundborg, er Shu-Bi-Duas udødelige klassikere!

SHUBI.DK er Danmarks nye Shu-Bi-Dua hyldestorkester. Repertoiret hentes hovedsageligt fra “Shubbernes” storhedstid op igennem 1970’erne, dog med enkelte afstikkere til 80’erne og 90’erne.
Bandet spiller et bredt udsnit af både de kendte og knap så kendte sange, lige fra de tidlige rock’n’roll-numre til de sofistikerede popsange. Musikken spilles med energi, nerve og kærlighed til originalerne samtidig med, at SHUBI.DK fører de gamle sange ind i det nye årtusind – de leverer en live-sound som nænsomt blander lyden af 70’erne med lyden af i dag.
SHUBI.DK er kompetent og engageret, og bandet gør en dyd ud af gengive detaljerne i de originale arrangementer og genskabe de klangflader, som var med til at gøre Shu-Bi-Dua så folkelige og langtidsholdbare: De helt rigtige guitar-licks affyres uden rysten på hænderne! De leveres på en sprød bund af trommer, bas og keys, alt imens forsangerens varme, runde og maskuline bas-røst solidt bakkes op af de øvrige musikeres luftige og kordrenge-agtige englestemmer!

Så find kiks, dansesko og lommetørklæder frem, varm op til fest og fællessang og tag med SHUBI.DK på en nostalgisk, musikalsk stjernefart af de bedste!

WITNESS

Witness leverer et top professionelt show med garanti for et fyldt dansegulv. Repertoiret er en blanding af danske og udenlandske holdbare hits, fra især 60´, 70´, 80´ og 90´erne, men også fra hitlisterne i dag..
Vi lægger stor vægt på en udadvendt sceneoptræden, som til tider vil involvere gæsterne. Med både kvindelig og mandlig forsanger i front, er der stor variation på sætlisten.

New Valentinos All Stars

New Valentinos All-Stars er det perfekte orkester til festen, hvor du vil have iørefaldende og dansevenlig musik til både unge og ældre.

Med et meget varieret rock, disco, soul og pop repertoire, der spænder fra 1950’erne og helt frem til nutiden, er der musik for enhver smag og for alle aldersgrupper.

Uanset om du er til Elvis, Cliff, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Creedence eller Tina Turner, ABBA, Dodo & The Dodos, Kim Larsen, Maroon 5 og Rasmus Seebach, så leverer New Valentinos All-Stars varen!

Alle seks medlemmer i orkestret synger, og ikke mindre end fem er vokal solister, hvilket i høj grad medvirker til orkestrets afvekslende og velafbalancerede lyd.

Se video her

Mads Toghøj

Min historie starter sidst i oktober måned 1980. Da kommer jeg til verden i en ualmindelig musikalsk familie. Så langt tilbage jeg kan huske, har der været musik og sang omkring mig. Både min morfar (Fisker Thomas) og min mor synger. Jeg har fået folk musikken sprøjtet ind med modermælken, folk som Niels Hausgaard, De gyldne løver, Lasse & Mathilde og en hel masse irske og skotske folkemusikere var en almindelig del af sommeren i Skagen og i mit barndomshjem og min morfars hjem, hvor der meget tit var musikere på besøg.

Læs mere om Mads her

Her kan du se nogle af de solister og bands vi arbejder med. Vi arbejder med mange forskellige genre af musik – og står altid klar til at finde det musik der passer til jeres arrangement.

Kontakt Leif på telefon 51 24 49 79 – han er klar med forslag til jeres næste arrangement.

Leif Møllgaard
E-mail: leif@musicbooking.dk

Troels Trier
The Rocking Ghosts
Torben Lendager med band The Roosters
The Boss – Tribute to Springsteen
Peter Vesth & Kristian Rusbjerg
The Spacemakers 60’er musik
Mads Toghøj – solo eller med band
Whatever
Les Amis 60’er musik
Night Riders 60’er musik
BE BOP A LULA 50’er musik med gang i
Elvis Show show med “The King”
Peder Hansen Mr. Rock s Roll
Lise Haavik som solist / duo
Smokey Jam
Lasse Helner
Hitfaktor
Beefeaters
Duetten og Mejse
Duoen Frank & Jonas
Witness
New Valentinos All Stars

Kontakt os

Skriv en besked herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

åbningstider

Kl. 8:00 til 20:00

Adresse

Remisen 8, 3.sal,
5000, Odense C