MUSIKKEN

Herunder kan du se alle de bands og solister som vi har et samarbejde med. Kontakt os for at høre mere.

The Scoops

Danmarks bedste Rock ‘n’ Roll band!

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50’er numre stadig frem på hitlisterne.

Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste, og mange 50’er numre dukker op og bliver spillet igen og igen til de populære byfester og festivaler.

Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50’er Rock n’ Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50’erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips – Hound Dog,  kontrabas, spidse sko – Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt – Tutti Frutti.

Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King “Elvis Presley” benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock ‘n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden, at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan.

Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste Rock n’ Roll showband der ud over at “trykke den af” herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.

Læs mere på hjemmesiden her! 

Troels Trier 

Fra Røde Mor til Grøn Far.
2 x 45 min.

Troels leverer historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender.
Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og har derfor fejret sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Læs Fyens Stifstidende’s artikel om Troels Trier her

Torben Lendager med bandet Roosters

Torben Lendager var i 70´erne et af de helt store idoler hvor han sammen med Walkers fik mange pigehjerter til at banke. Senere gik han solo men har i dag fast samarbejde med Roosters. Tilsammen danner de Torben Lendager & Roosters. Repertoiret består af de gamle hits fra Walkers tiden, hits fra hans egen solo karriere blandet med div. cover numre.

Torben Lendager & Roosters spiller til alt: Koncerter, byfester, kræmmermarkeder og privatfester.

The Rocking Ghosts

Dansk pigtrådsgruppe dannet i sommeren 1962 af Svend Bonavent Larsen (dm), Tommy Petersen (orgel, piano) (begge tidligere Tommy’s Band), Timm Bo Madsen (lead-guitar) og Jørgen Frederiksen (rhythm-g). I maj 1963 erstattedes Tommy Petersen af Johnny Dyhrberg (el-b) og udvidelse med John Andersen (lead-vokal) (ex- The Sundowns).

The Rocking Ghosts vandt i 1964 Københavnsmesterskabet i Pigtrådsmusik i Nora Bio, hvilket førte til en kontrakt med Metronome Records og Jørgen Ingmann som producer. Den instrumentale debutplade var Vilja, Oh Vilja af Franz Léhar.

Det vokale gennembrud kom med The Rocking Ghosts egen Belinda, med hitliste placering i 13 mdr., desuden blev pladen udsendt i mange europæiske lande, samt USA og Japan.

“The Boss” – Tribute to Springsteen

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsenterer “The Boss” 2.0
“The Boss” er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen.
Nu manifesteret som et af Danmarks bedste “tribute-bands”.
Det nye hold af musikere kan, på et hvert tidspunkt stå selv, men sammen er de fantastiske. Spilleglæden kommer helt ned til bagvæggen.

Klik her for at se et lille mix fra deres koncert på Godset, Kolding 2016 (YouTube)

Et lille udpluk af referencer: Godset – Kolding, Kulturcaféen; Hjørring, Fatter Eskil – Århus, Stejlbjerganlægget – Kolding, Holstebro Handelsskole, Rosenholm Festival – Hornslet, Stenlille Festival, Nord-Als Musikfestival, Sommersted Festival, Lidenlund Søfestival – Lemvig, Texas Ranch – Køge, Kielgasten – Holstebro, Kulturhus Ludvig – Sorø, Trekanten I Aalborg, Nordborg Slot, Jelling Festival, Esbjerg Rockfestival, Svendborg Kulturhus.

Shu-bi-dk

SHUBI.DK er Danmarks nye Shu-Bi-Dua hyldestorkester. Repertoiret hentes hovedsageligt fra “Shubbernes” storhedstid op igennem 1970’erne, dog med enkelte afstikkere til 80’erne og 90’erne.

Bandet spiller et bredt udsnit af både de kendte og knap så kendte sange, lige fra de tidlige rock’n’roll-numre til de sofistikerede popsange. Musikken spilles med energi, nerve og kærlighed til originalerne samtidig med, at SHUBI.DK fører de gamle sange ind i det nye årtusind – de leverer en live-sound som nænsomt blander lyden af 70’erne med lyden af i dag.

Så find kiks, dansesko og lommetørklæder frem, varm op til fest og fællessang og tag med SHUBI.DK på en nostalgisk, musikalsk stjernefart af de bedste!

Se video her

Spacemakers

Rigtig rock n`roll som det skal laves.

Originalt og fuld af energi.

Jørn Mader & Jørn Bonnesen startede i 1963, hvad der skulle blive et af Danmarks førende pigtrådsorkestre.

De vandt Fyns Mesterskabet i Popmusik 1965, og har siden været gået i opløsning og gendannet igen, som det sig jo høre sig til med alle “boybands”

Det kan stadig trække fulde sale, og udgiver stadig ny musik, fuld af energi og er i det hele taget en fornøjelse at opleve.

Se video her

Dire Straits Jam

Tag med Dire Straits Jam på en fortryllende rejse til stedet hvor gode melodier og berigende sangtekster kommer fra, når vi tager dig på the Walk of Life, Down to The Water Line in The Tunnel of Love, for at møde Romeo & Juliet, smage på Expresso Love, bruge alle vores Money for Nothing, fare vild på Telegraph Road, So far Away, men sammen finde hjem igen, lige tids nok til at Twiste by the Pool med Sultans of Swing!

Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år og har sat sig som sit fineste mål at give sit publikum den bedste Dire Straits oplevelse – i hvert fald i Danmark. 

Se video her

Johnny Madsen Tribute

Er du til guitarrock og sange om “Færgemanden”, “Jim & Joe” og ikke mindst om den eneste ene “Johnny the blues” så lad det 5 mand store “Johnny Madsen tribute” tage dig med en tur til Vestjylland og ind i Madsens forunderlige musikalske univers.

Der er lagt en masse energi i det her projekt, og der er brugt mange timer i øvelokalet for at finde den helt rigtige lyd – der er kælet for detaljerne i Johnny Madsen tribute!

Johnny Madsen tribute er 5 erfarne folk fra det Nordjyske musiker-miljø som igennem mange år har arbejdet sammen i mange forskellige sammenhænge. De har længe gået og snakket om at lave noget sammen og da de alle 5 ved et tilfælde kom til at snakke om Johnny Madsen, så var de enige om at det var den vej som projektet skulle gå.

Du vil opleve indlevende guitarsoloer og den helt rigtige stemning når drengene ruller sig ud og den første akkord bliver slået an. Lige som når originalerne spiller, så ryger anekdoter og historier hen over scenen i pauserne mellem numrene, men det er ikke historierne fra dengang Johnny voksede op i Thyborøn. Men historier om et langt liv i musikbranchen som drengene har delt i bands hvor de har spillet sammen i mange år. Livet på landevejene, øvelokalet og scenen giver helt automatisk en helt speciel omgangstone eller “værkstedshumor” om man vil, herligt at lytte til og grine med på.

Pressen skrev:
● ”Undertegnede sad klos op af scenen, og når jeg lukkede øjnene, og de spillede de mere rockede
af Madsens numre, så og hørte jeg virkelig Johnny med det lange, fedtede glansløse hår og de
runde briller synge på livet løs og Knuds guitar slå sine triller foran mig. Fantastisk!”
● ”Jeg var så tæt på scenen at jeg tror på forsanger Lasse Thomsens svar, da jeg tidligere spurgte
ham om den største forskel på originalen Johnny Madsen og tribute-bandet.
Han svarede: “Vi lugter bedre, for vi bader mere!” Er tilbøjelig til at give ham ret, en god aften var
det i hvert tilfælde!”

Se video her

Mansfield

Både i Danmark og udlandet er Mansfield blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og The Kinks pga. de stærke sange og bandets MOD-inspirerede stil og look.
Særligt forsanger Christian Stages klare vokal og personlige tekster understreger dybden i bandets musik.

Et band med klassisk engelsk stil i både lyd og udtryk.

 

Se video her

Walkers

Walkers vækker stærke minder for dem, der var unge i 70`erne.
Her fik orkesteret med Torben Lendager i spidsen mange teenagepiger til at
dåne med hits som “Marry Me,” “Little Kitty,” “Fire” og “Sha-la-la-la-la.”

Nu melder Walkers sig på ny klar, når Coronaen løsner sit greb
i de danske spillesteder.

Se video her

WITNESS

Witness leverer et top professionelt show med garanti for et fyldt dansegulv.
Repertoiret er en blanding af danske og udenlandske holdbare hits, fra især 60´, 70´, 80´ og 90´erne, men også fra hitlisterne i dag.

De lægger stor vægt på en udadvendt sceneoptræden, som til tider vil involvere gæsterne.
Med både kvindelig og mandlig forsanger i front, er der stor variation på sætlisten.

New Valentinos All Stars

New Valentinos All-Stars er det perfekte orkester til festen, hvor du vil have iørefaldende og dansevenlig musik til både unge og ældre.

Med et meget varieret rock, disco, soul og poprepertoire, der spænder fra 1950’erne og helt frem til nutiden, er der musik for enhver smag og for alle aldersgrupper.

Uanset om du er til Elvis, Cliff Richard, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Creedence eller Tina Turner, ABBA, Dodo & The Dodos, Kim Larsen, Maroon 5 og Rasmus Seebach, så leverer New Valentinos All-Stars varen!

Alle seks medlemmer i orkestret synger, og ikke mindre end fem er vokal solister, hvilket i høj grad medvirker til orkestrets afvekslende og velafbalancerede lyd.

Se video her

Mads Toghøj

Min historie starter sidst i oktober måned 1980.
Da kommer jeg til verden i en ualmindelig musikalsk familie.

Så langt tilbage jeg kan huske, har der været musik og sang omkring mig.
Både min morfar (Fisker Thomas) og min mor synger.

Jeg har fået folkmusikken sprøjtet ind med modermælken, folk som Niels Hausgaard, De gyldne løver, Lasse & Mathilde og en hel masse irske og skotske folkemusikere var en almindelig del af sommeren i Skagen og i mit barndomshjem og min morfars hjem, hvor der meget ofte var musikere på besøg – fortæller Mads Toghøj om sin vej til en karriere som musiker.

Læs mere om Mads her

Her kan du se nogle af de solister og bands vi arbejder med. Vi arbejder med mange forskellige genre af musik – og står altid klar til at finde det musik der passer til jeres arrangement.

Kontakt Leif på telefon 51 24 49 79  eller udfyld formularen her – han er klar med forslag til jeres næste arrangement.

Leif Møllgaard
E-mail: leif@musicbooking.dk

Musikken

Troels Trier
Dire Straits Jam
The Scoops
The Rocking Ghosts
Torben Lendager med band The Roosters
The Boss – Tribute to Springsteen
Johnny Madsen Tribute
Peter Vesth & Kristian Rusbjerg
The Spacemakers 60’er musik
Mads Toghøj – solo eller med band
Whatever
Les Amis 60’er musik
Night Riders 60’er musik
BE BOP A LULA 50’er musik med gang i
Elvis Show show med “The King”
Peder Hansen Mr. Rock s Roll
Lise Haavik som solist / duo
Smokey Jam
Mansfield
Hitfaktor
Beefeaters
Duetten og Mejse
Duoen Frank & Jonas
Witness
New Valentinos All Stars