MUSIKKEN

Herunder kan du se alle de bands og solister som vi har et samarbejde med. Kontakt os for at høre mere.

Troels Trier

Fra Røde Mor til Grøn Far.
2 x 45 min.

Troels leverer historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender.
Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og har derfor fejret sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Læs Fyens Stifstidende’s artikel om Troels Trier her

“The Boss” – Tribute to Springsteen

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsenterer “The Boss” 2.0
“The Boss” er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen.
Nu manifesteret som et af Danmarks bedste “tribute-bands”.
Det nye hold af musikere kan, på et hvert tidspunkt stå selv, men sammen er de fantastiske. Spilleglæden kommer helt ned til bagvæggen.

Klik her for at se et lille mix fra deres koncert på Godset, Kolding 2016 (YouTube)

Et lille udpluk af referencer: Godset – Kolding, Kulturcaféen; Hjørring, Fatter Eskil – Århus, Stejlbjerganlægget – Kolding, Holstebro Handelsskole, Rosenholm Festival – Hornslet, Stenlille Festival, Nord-Als Musikfestival, Sommersted Festival, Lidenlund Søfestival – Lemvig, Texas Ranch – Køge, Kielgasten – Holstebro, Kulturhus Ludvig – Sorø, Trekanten I Aalborg, Nordborg Slot, Jelling Festival, Esbjerg Rockfestival, Svendborg Kulturhus.

John Mogensen Live

Musicbooking.dk er stolte af at kunne præsentere John Mogensen Live!

Er du til fest, fællessang og dans? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere?

Så er John Mogensen Live lige noget for dig.

Forsangeren, Karsten Noel Loft, har både John Mogensens look, stemme og karisma – og bandet er en flok særdeles solide musikere. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til John Mogensen Live bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Du kan høre sangen “Hva’ er der så mer'” med John Mogensen Live her.

The Glam

Elsker du hårdtslående rocksang, så er The Glam der garanterer oplevelsen for glamrockens attituder, med kvalitet og evnen til at give den gas på enhver scene.

Glamrock?  – en lidt udefinerlig størrelse, oprindeligt er det den periode i 70’erne hvor mænd gik i glimmertøj og plateausko og hvor lidt maskulint make-up ikke var af vejen…..”and we love it”.

Er du til sange som; Ballroom Blitz – The Boys Are Back In Town – Roll on down the Highway – We Are The Champions – Far far away – Mr. Blue Sky – Hold The Line – Since You Been Gone – Get it on – I can do it – Does your mother know – I want you to want me, så er du til THE GLAM.

THE GLAM er til lummer humor, lækker rock. Og er superdygtige dedikerede musikere, med en meget professionel indstilling, og som elsker hvad det laver og at underholde, som de har gjort i næsten 30 år.

Guns N’Roses Jam

Guns N’Roses-Jam består af en toptunet international besætning, der ikke står tilbage for nogen! Bandet er af bookere og publikum beskrevet som Europas bedste Guns N’Roses tributeband, og hardcore fans er ikke blege for at sammenligne Guns N’Roses-Jams shows som på højde med den ægte vare! 

Guns N’Roses-Jam spiller alle de udødelige hits som Sweet Child ’O Mine, Paradise City, November Rain og Don’t Cry, så man føres tilbage til Sunset Boulevard i Hollywood 1988. 

Se liveoptagelse af November Rain her

the BOWIE tribute

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsentere the BOWIE tribute.

the BOWIE tribute er Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tributeband, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Bandets tunge beat og forsanger Michael Saxes vokal holder publikum i et jerngreb. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget, så er det som at høre mesteren selv: autentisk, ægte, og stærkt vanedannende – og hvis man lukker øjnene, er Bowie i rummet!

Giv deres musik et lyt ved at se en af deres liveperformances her.

80’er og 90’er-fest
– The Abba Show

Foxx Dance Band

Orkesterets historie tager sin begyndelse helt tilbage i 1997. Siden dengang er mange akkorder slået an og vi haft fornøjelsen af at spille for titusindvis af danseglade gæster ved utallige fester over hele landet.

I FOXX er vi så heldige at have hele 2 skønne kvindelige vokalister i front, når bandet er ude som 5 mands orkester. Evi og Carolines vokaler spænder over mange forskellige stilarter og de supplerer hinanden til UG. De har en energi som altid sætter gang i festen og de navigerer med kyndig hånd gennem et repertoire, der spænder vidt, fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange – og selvfølgelig ikke mindst vores ABBA-show!

RockThat

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsentere RockThat.
RockThat er et nye coverband, som blev stiftet i sensommeren 2020 af Rikke Thorsti, Per Haugaard, Helle Klein & Anders Viftrup. De er 4 meget erfarne musikere, som ligger meget vægt på seriøsitet, kvalitet og originalitet med egne fortolkninger af internationale og danske cover numre fra de sidste 5 årtier.

På sætlisten findes der bl.a. numre af: Texas, Toto, Tina Turner, Cher, Pink, Eurythmics, Laura Branigan, Alphaville, 3 Doors Down, Bryan Adams, Police, U2, Green Day, Bon Jovi, Kings of Leon, Nik Kershaw, Kim Larsen, Gasolin, Volbeat, Johnny Madsen, Ree dee oh, Sanne Salomonsen, Sneakers, Lis Sørensen, Søs Fenger og mange flere.

Oplev den ægte lyd – den ægte vare lige her.

The Rocking Ghosts

Dansk pigtrådsgruppe dannet i sommeren 1962 af Svend Bonavent Larsen (dm), Tommy Petersen (orgel, piano) (begge tidligere Tommy’s Band), Timm Bo Madsen (lead-guitar) og Jørgen Frederiksen (rhythm-g). I maj 1963 erstattedes Tommy Petersen af Johnny Dyhrberg (el-b) og udvidelse med John Andersen (lead-vokal) (ex- The Sundowns).

The Rocking Ghosts vandt i 1964 Københavnsmesterskabet i Pigtrådsmusik i Nora Bio, hvilket førte til en kontrakt med Metronome Records og Jørgen Ingmann som producer. Den instrumentale debutplade var Vilja, Oh Vilja af Franz Léhar.

Det vokale gennembrud kom med The Rocking Ghosts egen Belinda, med hitliste placering i 13 mdr., desuden blev pladen udsendt i mange europæiske lande, samt USA og Japan.

Dire Straits Jam

Tag med Dire Straits Jam på en fortryllende rejse til stedet hvor gode melodier og berigende sangtekster kommer fra, når vi tager dig på the Walk of Life, Down to The Water Line in The Tunnel of Love, for at møde Romeo & Juliet, smage på Expresso Love, bruge alle vores Money for Nothing, fare vild på Telegraph Road, So far Away, men sammen finde hjem igen, lige tids nok til at Twiste by the Pool med Sultans of Swing!

Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år og har sat sig som sit fineste mål at give sit publikum den bedste Dire Straits oplevelse – i hvert fald i Danmark. 

Se video her

Shu-bi-dk

SHUBI.DK er Danmarks nye Shu-Bi-Dua hyldestorkester. Repertoiret hentes hovedsageligt fra “Shubbernes” storhedstid op igennem 1970’erne, dog med enkelte afstikkere til 80’erne og 90’erne.

Bandet spiller et bredt udsnit af både de kendte og knap så kendte sange, lige fra de tidlige rock’n’roll-numre til de sofistikerede popsange. Musikken spilles med energi, nerve og kærlighed til originalerne samtidig med, at SHUBI.DK fører de gamle sange ind i det nye årtusind – de leverer en live-sound som nænsomt blander lyden af 70’erne med lyden af i dag.

Så find kiks, dansesko og lommetørklæder frem, varm op til fest og fællessang og tag med SHUBI.DK på en nostalgisk, musikalsk stjernefart af de bedste!

Se video her

Mansfield

Både i Danmark og udlandet er Mansfield blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og The Kinks pga. de stærke sange og bandets MOD-inspirerede stil og look.
Særligt forsanger Christian Stages klare vokal og personlige tekster understreger dybden i bandets musik.

Et band med klassisk engelsk stil i både lyd og udtryk.

 

Se video her

Johnny Madsen Tribute

Er du til guitarrock og sange om “Færgemanden”, “Jim & Joe” og ikke mindst om den eneste ene “Johnny the blues” så lad det 5 mand store “Johnny Madsen tribute” tage dig med en tur til Vestjylland og ind i Madsens forunderlige musikalske univers.

Der er lagt en masse energi i det her projekt, og der er brugt mange timer i øvelokalet for at finde den helt rigtige lyd – der er kælet for detaljerne i Johnny Madsen tribute!

Johnny Madsen tribute er 5 erfarne folk fra det Nordjyske musiker-miljø som igennem mange år har arbejdet sammen i mange forskellige sammenhænge.

Du vil opleve indlevende guitarsoloer og den helt rigtige stemning når drengene ruller sig ud og den første akkord bliver slået an. Lige som når originalerne spiller, så ryger anekdoter og historier hen over scenen i pauserne mellem numrene,historier om et langt liv i musikbranchen som drengene har delt i bands, hvor de har spillet sammen i mange år. Livet på landevejene, øvelokalet og scenen giver helt automatisk en helt speciel omgangstone eller “værkstedshumor” om man vil, herligt at lytte til og grine med på.

WITNESS

Witness leverer et top professionelt show med garanti for et fyldt dansegulv.
Repertoiret er en blanding af danske og udenlandske holdbare hits, fra især 60´, 70´, 80´ og 90´erne, men også fra hitlisterne i dag.

De lægger stor vægt på en udadvendt sceneoptræden, som til tider vil involvere gæsterne.
Med både kvindelig og mandlig forsanger i front, er der stor variation på sætlisten.

Walkers

Walkers vækker stærke minder for dem, der var unge i 70`erne.
Her fik orkesteret med Torben Lendager i spidsen mange teenagepiger til at
dåne med hits som “Marry Me,” “Little Kitty,” “Fire” og “Sha-la-la-la-la.”

Nu melder Walkers sig på ny klar, når Coronaen løsner sit greb
i de danske spillesteder.

Se video her

Mads Toghøj

Min historie starter sidst i oktober måned 1980.
Da kommer jeg til verden i en ualmindelig musikalsk familie.

Så langt tilbage jeg kan huske, har der været musik og sang omkring mig.
Både min morfar (Fisker Thomas) og min mor synger.

Jeg har fået folkmusikken sprøjtet ind med modermælken, folk som Niels Hausgaard, De gyldne løver, Lasse & Mathilde og en hel masse irske og skotske folkemusikere var en almindelig del af sommeren i Skagen og i mit barndomshjem og min morfars hjem, hvor der meget ofte var musikere på besøg – fortæller Mads Toghøj om sin vej til en karriere som musiker.

New Valentinos

New Valentinos er det perfekte orkester til festen, hvor du vil have iørefaldende og dansevenlig musik til både unge og ældre.

Med et meget varieret rock, disco, soul og poprepertoire, der spænder fra 1950’erne og frem til 80’erne, er der musik for enhver smag og for alle aldersgrupper.

Uanset om du er til Elvis, Cliff Richard, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Creedence, Tina Turner, Kim Larsen, Shubidua eller Otto Brandenburg, så leverer New Valentinos varen!

Alle fem medlemmer i orkestret synger, hvilket i høj grad medvirker til orkestrets afvekslende og velafbalancerede lyd.

Se video her

Sound Of The Fifties

Sound Of The Fifties er et 50’er og 60’er band, der blev dannet i 2008. Siden da har de spillet en bred vifte af forrygende danseglad rock’n’roll musik – fra dengang hvor strutskørter, anderumper og smalle slips var uniformen, når der var bal.

Bandet lægger stor vægt på at levere musikken så originalt som muligt – bl.a. med flerstemmig sang, og bandets udstyr, der består af guitarer og forstærkere fra 60’erne. Repertoiret byder blandt andet på Elvis, Dion and the Belmonts, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, The Drifters og mange flere.

Sound Of The Fifties er et afvekslende og underholdende indslag, der især gør sig godt til 50’er og 60’er fester – og til fx amerikanerbiltræf, diner-restauranter, firmafester eller julefrokoster, hvor der ønskes et festligt tilbageblik på “de gode gamle dage”.

The Works

The Works blev dannet, da Nils Malmros skulle bruge et autentisk og velspillende Rock’n’Roll orkester til filmen Kærestesorger i 2008. Det var så stor en succes, at bandet blev enig om at fortsætte- og The Works var hermed en realitet.

The Works er et orkester, som har specialiseret sig i at spille rigtig god gammeldags 50’er, 60’er Rock’n’Roll. Stilen er fra dengang tøjet var syntetisk, og musikken var ægte og ikke omvendt- altså real Rock’n’Roll med gamle instrumenter, smalt slips og fedtet hår.

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Med hæsblæsende soloer på el-guitar, saxofon, får man Hammond orgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med. Der spilles på instrumenter fra 50’erne og 60’erne for at få den helt rigtige  sound. Udover sange fra albummet “I Gotta Know” (2020) er der også plads til udødelige klassikere af: Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis m.fl., når bandet spiller live.
Se video med bandet her.

Bamse Jam

Vi har hermed den store fornøjelse af at præsentere Bamse Jam.

Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene.

Bamse Jam leverer, med stor respekt for Flemming, Bamses Venners største hits i udgaver, der ligger så tæt på originalerne som muligt.

Se video med Bamse Jam her.

Her kan du se nogle af de solister og bands vi arbejder med. Vi arbejder med mange forskellige genre af musik – og står altid klar til at finde det musik der passer til jeres arrangement.

Kontakt Leif på telefon 51 24 49 79  eller udfyld formularen her – han er klar med forslag til jeres næste arrangement.

Leif Møllgaard
E-mail: leif@musicbooking.dk

Musikken

Troels Trier
Dire Straits Jam
the BOWIE tribute

RockThat
The Rocking Ghosts
Torben Lendager & Roosters
The Boss – Tribute to Springsteen
Guns N’Roses Jam
Johnny Madsen Tribute
Peter Vesth & Kristian Rusbjerg
Mads Toghøj – solo eller med band
Whatever
Elvis Show show med “The King”
Peder Hansen Mr. Rock s Roll
Lise Haavik som solist / duo
Mansfield
Witness
New Valentinos
The Works
Bamse Jam
Sound Of The Fifties